Χωρίς ντροπή: Δείτε γιατί ο Πλεύρης θεωρεί… “παράνομη πράξη” τα χειρουργεία που έκανε ο Πολάκης!

Ο άνθρωπος, προερχόμενος από ακροδεξιές ομάδες και τον ΛΑΟΣ, είναι πλέον στη ΝΔ και μαζί με άλλους ακραίους καθορίζει την πολιτική της. Μια από τις πλευρές της “πολιτικής” τους παρέμβασης είναι τα fake, η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες. Και μάλιστα χωρίς ντροπή.

Συμμετέχει λοιπόν κι αυτός στη… “γενική αγανάκτηση” επειδή ο Πολάκης έφαγε σε φιλικό του σπίτι. Αλλά, προσέξτε, αυτός θέτει ένα άλλο θέμα, πιο… “προχωρημένο”: μπας και παρανόμησε ο Πολάκης κάνοντας τα χειρουργεία; Γιατί, λέει τώρα ο Πλεύρης, στην Ελλάδα έχουν… απαγορευτεί τα τακτικά χειρουργεία!

Διαβάστε:

“Αφού έχουν απαγορευτεί τα προγραμματισμένα Χειρουργεία στα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές για εξοικονόμηση κλινών και γίνονται μόνο έκτακτα, αναρωτιέμαι έκτακτα ήταν τα χειρουργεία του κ. Πολάκη ή και εκεί παραβίασε τον νόμο; Φαντάζομαι θα απαντήσει”.

Και για το ενδεχόμενο να διαγράψει την μπούρδα του, και σε φωτογραφία για να παραμείνει

Τι λέει ο προβοκάτορας; Πότε απαγορεύτηκαν τα τακτικά χειρουργεία; Θα τολμούσε κανείς να το κάνει αυτό, όσο ανίκανος κυβερνήτης κι αν ήταν;

Η πραγματικότητα είναι ότι η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή δε θωράκισε επί τόσους μήνες το ΕΣΥ, η αύξηση της πανδημίας φράκαρε τα νοσοκομεία. Και για να δίνονται προτεραιότητα στους ασθενείς με κορονοϊό, περιόρισε τα τακτικά χειρουργεία μέχρι 80%.

Ιδού και το ΦΕΚ με το οποίο απάντησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, και ορίζει ότι περιορίζονται τα χειρουργεία και φυσικά δεν απαγορεύονται.

Εικόνα

Βέβαια υπάρχει και άλλη εκδοχή: να είναι στα σκαριά γενική απαγόρευση χειρουργείων και να “κάρφωσε” το “σχέδιο” ο Πλεύρης!

Αλλά ακόμα και έτσι, περνάει στο “ντούκου” ότι τα χειρουργεία περιορίστηκαν επειδή η ανίκανη κυβέρνησή του τα έκανε μπάχαλο. Κι ίδιος σχολιάζει χωρίς καμιά ντροπή…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί