Άδωνης εναντίον Άδωνη – Αλλάζει γνώμη σε διάστημα 3 ημερών (Βίντεο)

Η τεχνική της κωλοτούμπας είναι γνωστό πως είναι η αγαπημένη συνήθεια του Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν μας ξαφνιάζει λοιπόν που από την μία ημέρα ακούμε από τα χείλη του άλλα και την άλλη άλλα.

Το ίδιο συνέβη για ακόμα μία φορά. Στις 7 Νοεμβρίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης εξηγούσε στην πρωινή εκπομπή με έντονο ύφος πως δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ένας πελάτης στο σούπερ μάρκετ και να του λέει ο υπάλληλος πως δεν μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο προϊόν. Μόλις δύο ημέρες μετά, με νέα ΚΥΑ η κυβέρνηση απέκλεισε ορισμένους κωδικούς από τα σούπερ μάρκετ ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης σε νέες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ αυτή τη φορά έσπευσε να παρουσιαστεί ως ο προστάτης των μικρών επιχειρήσεων δικαιολογώντας την κωλοτούμπα. 

«Το να δώσουμε το πλεονέκτημα στα σούπερ μάρκετ επί τρεις βδομάδες, να πουλάνε αυτά τα προϊόντα ενώ οι βασικοί ανταγωνιστές είναι κλειστοί με νόμο, αυτό δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα αυτών των επιχειρήσεων» εξηγούσε ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ στις 10 Νοεμβρίου. 

Ήταν ο ίδιος που στις 7 Νοεμβρίου είχε δηλώσει επίσης, πως τρεις βδομάδες καραντίνα δεν είναι μεγάλο διάστημα για να δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός. «Αν η καραντίνα ήταν πολύ μακρόχρονη θα έλεγα ότι το επιχείρημα του αθέμιτου ανταγωνισμού υπερισχύει γιατί μπορεί να προκαλέσει ζημία μακροχρόνια στις επιχειρήσεις. Εδώ μιλάμε για τρεις βδομάδες καραντίνα. δεν θα είναι τόσο μεγάλη η ζημία» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Τελικά ποια είναι η άποψη του κύριου Άδωνη γιατί κάπου χαθήκαμε…

https://twitter.com/GiannisMpathas/status/1326103303445499905?ref_src=twsrc%5Etfw

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί