Πήγε με κορονοϊό στο νοσοκομείο, περίμενε 9 ώρες χωρίς να τον εξετάσει κανείς και αποφάσισε να φύγει (Βίντεο)

Την εμπειρία που βίωσε ένας ασθενής με κορονοϊό, ο οποίος όταν εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα πήγε στο νοσοκομείο, περιέγραψε δημόσια με τα πιο μελανά χρώματα.

Όπως είπε ο Νίκος Μαρούλης, πριν από 14 ημέρες εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Έκανε το τεστ κορονοϊού που βγήκε θετικό και πριν από τέσσερις ημέρες έκανε κάποιες αιμοπτύσεις, γεγονός που τον ανησύχησε και έτσι πήγε στο ΑΧΕΠΑ όπου οι ιθύνοντες τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι χωρίς να τον εξετάσουν.

Ο ίδιος εξομολογείται, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, πως εξαιτίας των αιμοπτύσεων επικοινώνησε τηλεφωνικά με το κέντρο υγείας Ευόσμου Θεσσαλονίκης το οποίο του συνέστισε επιτακτικά να πάει αμέσως στο ΑΧΕΠΑ για ακτινογραφίες.

“Περίμενα εννέα ώρες και όχι μόνο εγώ, 15 άτομα που παρουσίαζαν και αυτά επιπλοκές, μας έβαλαν σε ένα αμφιθέατρο. Μία ήταν 83 χρονών γυναίκα, εμπύρετη. Έκτοτε καμία επαφή” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μείναμε εννέα ώρες νηστικοί, λιποθύμησαν δύο άνθρωποι, τους πήρανε, στις 20:00 κουρασμένος, πεινασμένος είπα θα φύγω. Κι όταν τους είπα ότι θα φύγω, σήκωσαν τους ώμους”, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ευτυχώς πλέον είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

Επιπλέον, όπως τόνισε, ενώ αρχικά του είχε δοθεί οδηγία μετά από 14 ημέρες να κάνει τεστ κορονοϊού για να βεβαιωθεί ότι πέρασε η νόσος, πλέον του συνέστισαν, αν δεν έχει συμπτώματα να επιστρέψει χωρίς αρνητικό τεστ πίσω στην καθημερινότητά του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί