Νέο «καρφί» Αυγενάκη κατά Στεφανίδη: Χαρακτηρίζει «άστοχη» την ανάρτηση της για τα πριμ

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης έχει αποτύχει με ό,τι ασχολείται κι αυτό προφανώς του προκαλεί εκνευρισμό. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι πλέον στρέφεται και κατά Ολυμπιονικών! Οχι μόνο δεν παραδέχθηκε το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που δικαιολογημένα «σήκωσε» η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά ο Αυγενάκης έκανε λόγο για… «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη».

Σε ανάρτηση του με μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός αθλητισμού ανέφερε:

«Βιάστηκαν κάποιοι να πετάξουν «δηλητήριο» με αφορμή μια άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη την ώρα που ήδη γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι η διαδικασία τακτοποίησης των πριμ έχει προχωρήσει με νομοθετική διάταξη.

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να βγάλουν και ανακοινώσεις ξεχνώντας ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δαπανήσει αλλού τα θεσμοθετημένα πριμ του 2017, τα οποία ξεπερνούν τα 2,5εκ.€ και δεν τα είχε αποδώσει στους αθλητές ως όφειλε!

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα. Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών.

Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει δώσει τόσα πολλά στην ενίσχυση της βάσης της αθλητικής οικογένειας. Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει σταθεί τόσο πολύ στο πλευρό των αθλητών και δεν έχει εστιάσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης, όπως η εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας».

Από την ΓΓΑ ανακοινώθηκε ότι εστάλη απαντητική επιστολή προς τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστα Μπανιώτη, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μιλτιάδη Τεντόγλου, στην οποία αναφέρεται ότι «με νομοθετική διάταξη πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα με την καταβολή των πριμ για διακρίσεις σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού στίβου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί