Κι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι της… “αντρικής σχολής”!- Η απειλή κατά του Α. Τσίπρα που για χρόνια υπήρχε στο twitter

Ο δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εδώ και ένα χρόνο. Αλλά εδώ και 8 χρόνια στο twitter “φιγουράριζε” μια απίστευτη απειλή κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Εικόνα

Μέχρι και χθες το πρωί, όταν η κατάπτυστη αυτή αναφορά, που δείχνει ότι ένας νέος άνθρωπος “εμπνέεται” από εμφυλιοπολεμικά συνθήματα και φανατισμό…Όταν από χθες το πρωί η “δήλωση” άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, έσπευσε να τη διαγράψει.

Εικόνα

Αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, κάποιοι πρόλαβαν και αποτύπωσαν χθες το πρωί το εμετικό tweet, πριν το διαγράψει. Δηλαδή υπήρχε μέχρι και χθες στον “αέρα” αυτή η πρωτοφανής απειλή στη σελίδα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ!

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δεν το άφησε να πέσει κάτω και απευθυνόμενος προς τον Στέλιο Πέτσα ζήτησε την παραίτησή του. «Η παραίτηση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός κι αν συμφωνείτε με τις εμφυλιοπολεμικές τοποθετήσεις του», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

4 Thoughts to “Κι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι της… “αντρικής σχολής”!- Η απειλή κατά του Α. Τσίπρα που για χρόνια υπήρχε στο twitter”

  1. Anthi Fyta

    μιλάνε όλοι, μιλάν κι οι …..

  2. Δήμος Σθένης

    Ε… όχι και απειλή!!! Τέτοια χαματράκια με δυο σφαλιάρες τρέχουν στη μαμά τους κλαίγοντας και φωνάζουνε…Μαμάαααα… “η μ@λΑκί@ μου με δέρνειειειειει”… Μην κοιτάζετε το γομαροειδές σαρκίον. Από μυαλό εντελώς ακατοίκητο!!! Κι εκείνο το μάτι, το μαγκικοτσακιροειρωνικομπιρμπιλωτοχσεσμένο, σφάζει κατεψυγμένο μπακαλιάρο, ρε παιδί μου!!! Έξαλλου ξέρουμε καλά: “κάθε πράμα τ’ αφεντικού του μοιάζει”…Κι αυτό το …”πράμα” που τιτλοφορείται “πρόεδρος της ΟΝΕΔ (δε θα μπορούσε να είναι και πράμα άλλο – εδώ που τα λέμε εκτός από χρυσαυγίτης ή ονεδίτης!!!) του “αντιστασιακού” αφεντικού του, του Κούλη μοιάζει… Είπε κι αυτό να κάνει μια γενναία πράξη ! Και …”τα ‘κανε” πάνω του παλικαρίσια μόλις τον εντοπίσανε!!!
    Στα σοβαρά τώρα! Το παρακράτος της Νουδούλας από τέτοια τομαράκια θρασύδειλα τροφοδοτείται! Με …υπεύθυνο πολιτικό λόγο, …σοβαρότητα και …δημοκρατική παιδεία ανατρέφονται προοριζόμενα ως καθοδηγητές και στελέχη… Ποιους Νουδούλους ν’ αναφέρει κανείς και ποιους ν’ αφήσει…Πώς άλλως προέκυψαν τα φασιστούλια του “συστήματος Μητσοτάκη”;
    Για σκεφτείτε!

  3. νεοναζί σατανιστές

    Οι αντικομμουνιστές είναι ξεκάθαρα ΚΑΙ ανθέλληνες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε από το πώς παρουσιάζονται σε αντικομμουνιστικά έργα, π.χ. λογοτεχνικά, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, οι οποίοι, άσχετα αν είμαστε θρησκευόμενοι οι όχι αποτελούν σύμβολο της εθνικής μας ταυτότητας και της ιστορίας μας.

  4. CitizenMitsos

    Αυτό το ανθρωποειδές χρειάζεται μήνυση για απειλή δολοφονίας, μπας και βάλει λίγο μυαλό γιατί πολύ δύσκολα θα βάλει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί