Άφαντα άλλα δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή

Καταζητούνται για την επίθεση στη Φαβέλα

Εκτός φυλακής παραμένουν τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που έχουν καταδικαστεί και ακολουθούν το δρόμο της φυγοδικίας, με την ανοχή της Αστυνομίας.

Εκτός του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού,  που η μη σύλληψή τους έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αλλά και προκαλέσει το κοινό αίσθημα σε βάρος της αστυνομίας και της ανεπάρκειας του αρμόδιου υπουργού Μ. Χρυσοχοϊδη, άφαντα είναι άλλα δύο στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Δεβελέκο – άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και συνομιλητή του Λαγού στη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ – και τον Άκη Θεοδώρου, στέλεχος της τοπικής Πειραιά της ΧΑ. Αμφότεροι κατηγορούνται για πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο Σ. Δεβελέκος και Άκης Θεοδώρου καταζητούνται για την επίθεση στη Φαβέλα από τις 21 Οκτωβρίου, εκθέτοντας περαιτέρω την ελληνική αστυνομία. Θυμίζουμε ότι η αιματηρή και φασιστική επίθεση στη Φαβέλα είχε τουλάχιστον πέντε βαριά τραυματίες.

Σχεδόν είκοσι μέρες μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης των ναζί και παρά τα βαριά αδικήματα τρία στελέχη της Χρυσής Αυγής και ο υπαρχηγός της καταζητούνται με το ένταλμα σύλληψης να εκκρεμεί από τις 21 Οκτωβρίου.

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί