Με κορονοϊό ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που ράντιζε με αγιασμό για να… ξορκίσει την πανδημία

Ο Μητροπολίτης που με τη συνοδεία ιερέων τον περασμένο Μάρτιο, βγήκαν με αγροτικό στους δρόμους του Αιγίου και πετούσαν αγιασμό για να… ξορκίσουν τον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Μητροπολίτης έχει πυρετό αλλά δεν παρουσιάζει άλλα συμπτώματα που να εμπνέουν ανησυχία και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ο Ιερώνυμος έχει αναφερθεί στη νόσο προτρέποντας τους πιστούς να ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών, ως προς τα ατομικά μέτρα υγιεινής και παρεμπόδισης της διασποράς του Covid-19.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», αίσθηση είχε προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η μεταφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής από τη Μητρόπολη Πειραιά στο Αίγιο στις αρχές του μήνα χωρίς την απαιτούμενη τήρηση των μέτρων προστασίας όπου έλαβαν μέρος δεκάδες πιστοί.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο ήταν πρωταγωνιστής σε ένα… σουρεαλιστικό σκηνικό στο Αίγιο, όπου μαζί με ιερείς, ανεβασμένους σε αγροτικό, ακολουθούμενοι από κοβόι αυτοκινήτων, γύρισαν όλη την πόλη και ράντισαν με αγιασμό για να… ξορκίσουν τον κορονοϊό.

Δείτε: Παπάδες με datsun και στο Αίγιο: Πετούν… αγιασμό για τον κορωνοϊό! (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί