Σε υγειονομική βόμβα κινδυνεύουν να μετατραπούν οι χώροι γύρω από τα νοσοκομεία – Δεν τηρούνται οι οδηγίες διαχείρισης μολυσματικών υλικών

Με την ραγδαία  αύξηση των περιστατικών που χρήζουν διακομιδής, οι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους είναι πολύ μεγάλοι

Σε υγειονομική βόμβα κινδυνεύουν να μετατραπούν οι χώροι γύρω από τα νοσοκομεία εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού εξαιτίας της  παντελούς έλλειψης τήρησης των μέτρων προφύλαξης,  αλλά και των οδηγιών διαχείρισης μολυσματικών υλικών.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι όλα αυτά έχουν περιγραφεί με σχετικό έγγραφο του υπουργείου Υγείας από τις 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το ekabsfika.blogspot, το οποίο διαχειρίζονται υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, οι εικόνες που έρχονται από κάποια νοσοκομεία ειναι τραγικές και έρχονται να καταδείξουν την άναρχη και επικίνδυνη κατάσταση.

Σε αυτές φαίνεται χρησιμοποιημένες στολές προστασίας από Covid  να ξεχειλίζουν από έναν κάδο, ενώ η απολύμανση στον προαύλιο χώρο γίνεται φορώντας στολές, με τις οποίες οι διασώστες έχουν διακομίσει περιστατικό, σε χώρο που χρησιμοποιούν και άλλοι εργαζόμενοι.

Όπως επισημαίνεται, με την ραγδαία  αύξηση των περιστατικών που χρήζουν διακομιδή, εφόσον συνεχίσουν να εμφανίζονται ΄τέτοιες εικόνες, οι κίνδυνοι για τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους εργαζόμενους είναι πολύ μεγάλοι.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί