Ο ΟΦΗ έχασε στο Ηράκλειο από τον Ολυμπιακό με 0-2

(Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον Ολυμπιακό με 0-2 σε ένα μάτς που στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο αποδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στο 53′ ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Χασάν μετά από σέντρα Καμαρά.

Στο 80′ έγινε το 0-2. Κλέψιμο ψηλά του Φορτούνη, που είχε μπει στον αγώνα 3 λεπτά νωρίτερα, που έδωσε στον Μασούρα ο οποίος από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 29′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, ωστόσο αυτό δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς ο Γιάννου ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Χολέμπας έσπρωξε τον Γιάννου μέσα στην περιοχή με τον ΟΦΗ να κερδίζει πέναλτι. Ωστόσο, αυτό δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς από το VAR τσέκαραν τη φάση για οφσάιντ. Όπως φάνηκε, ο Γιάννου δεν καλυπτόταν την ώρα που υποδεχόταν την μπάλα. Το οφσάιντ υποδείχθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Η φάση έγινε στο 29′ και αποφασίστηκε στο 34′.

Στο 38′ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε σουτ του Γιάννου, ενώ στο 42′. ο Μπρούμα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βάτερμαν.

Στο 87′ ο Καμαρά πέτυχε γκολ για τον Ολυμπιακό, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR.

ΟΦΗ: Βάτερμαν Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Ουές, Μπαλογιάννης (61′ Γκουζμάν), Σακόρ, Μεγιάδο (86′ Νειρά), Στάρτζεον, Γιάννου (61′ Γκαγκαλατζίδης) .

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (68′ Pepe Rodrigues), Βαλμπουενά (77′ Φορτούνης), Μασούρα (84′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν (82′  Ελ Αραμπί) 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί