Τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας τα οποία καταρρίπτουν το αφήγημα Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας (Πίνακες)

Σειρά διαγραμμάτων τα οποία τεκμηριώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με όλες τις διαστάσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης: «Το δεύτερο lockdown φέρει την υπογραφή του Κ. Μητσοτάκη»: Η συνέντευξη τύπου του Αλ. Τσίπρα μετά τη φυγομαχία Μητσοτάκη (Live)

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού περί επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας τόσο ως προς τα μέτρα πρόληψης (τεστ) όσο και ως προς τα κρούσματα δεν επιβεβαιώνονται από τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, έδειξε πως η ενίσχυση του ΕΣΥ υπολείπεται όχι μόνο σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ αλλά και σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2019).

Ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε επίσης στοιχεία αναφορικά με την κατάσταση των δημοσίων συγκοινωνιών. Αυτά δείχνουν πως η κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τραγική, καθώς είναι εμφανής η μείωση των δρομολογίων. Δείτε τους πίνακες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί