Συλλήψεις για κλοπή και δενδρύλλια κάνναβης στην Κρήτη

Κλοπή στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (06.11.2020) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αλλοδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (05.11.2020) το βράδυ στο Ηράκλειο άγνωστος δράστης αφού εισήλθε σε οικία ημεδαπής αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η αλλοδαπή διέπραξε την εν λόγω κλοπή.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δενδρύλλια κάνναβης στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δυο ημεδαπών για την καλλιέργεια της φυτείας.

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 03.10.2020.

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ημεδαπών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες από την καλλιέργεια-φυτείας που ανευρέθη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά (4) δενδρύλλια κάνναβης είναι οι δύο ημεδαποί.

Η σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, σήμερα (06.11.2020) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (16.10.2020), από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί