Νέα καταγγελία για τραμπουκισμούς «σερίφηδων» σε νεαρούς που κάθονταν σε πλατεία (Βίντεο)

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι είχαν βιντεοσκοπηθεί από αρκετούς, υποχρέωναν με τη βία τους νεαρούς να διαγράψουν τα βίντεο από τα κινητά τους, κάτω από συνεχείς απειλές και βρισιές

Ακόμα μια επίδειξη ισχύος από τις αστυνομικές δυνάμεις του Χρυσοχοΐδη με απρόκλητη βία και τραμπουκισμούς αστυνομικών σε βάρος νεαρών που σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, έρχεται στη δημοσιότητα από βίντεο που ανήρτησαν στα social media τα θύματα του περιστατικού.

Όπως καταγγέλλουν, στην επίμαχη ανάρτηση στο facebook το απόγευμα της Δευτέρας μια μικρή παρέα νεαρών που τηρούσε όλα τα μέτρα προφύλαξης στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης δέχτηκε την επίθεση από μεγάλο αριθμό αστυνομικών που τους τραμπούκισαν προκειμένου να αποχωρήσουν. Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι είχαν βιντεοσκοπηθεί από αρκετούς, υποχρέωναν με τη βία τους νεαρούς να διαγράψουν τα βίντεο από τα κινητά τους, κάτω από συνεχείς απειλές και βρισιές.

Τελικά όμως κάποια αρχεία γλίτωσαν και ένα από αυτά αναρτήθηκε στο Facebook. Εντύπωση προκαλούν οι εκφράσεις των ανδρών της ΕΛΑΣ, που καταγγέλλονται στο περιστατικό και δείχνουν ασυδοσία που πηγάζει από την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στην καταγγελία αναφέρεται μάλιστα και η παρουσία αστυνομικού διευθυντή, το μοναδικό σημείο που που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το υλικό. 

Δείτε την ανάρτηση με το επίμαχο βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί