«Νόμος και Τάξη Μητσοτάκη»: Οργή για πρόστιμο που επιβλήθηκε σε 80χρονο παππού επειδή φορούσε… στραβά τη μάσκα του!

Είναι φανερό ότι από τις δαγκάνες του αυταρχισμού δεν εξαιρούνται ούτε τα 5χρονα που χτυπιούνται από τα ΜΑΤ ούτε τα «περήφανα γηρατειά». Και όλα αυτά για να καλυφθεί η γύμνια ουσιαστικών και προληπτικών μέτρων για την πανδημία

Πραιτωριανοί μιας κυβέρνησης που εδώ και έξι μήνες δεν πήρε προληπτικά και ουσιαστικά μέτρα σε νοσοκομεία, σχολεία, χώρους εργασίας και μέσα μαζικής μεταφοράς, εφαρμόζουν με τον πιο σκληρό τρόπο δρακόντειους νόμους.

Η σημερινή φωτογραφία στην Κέρκυρα, όπου ένας αστυνομικός με  ποδήλατο επιβάλει πρόστιμο σε έναν ηλικιωμένο έχει προκαλέσει  θύελλα αντιδράσεων.  Ο 80χρονος παππούς φόραγε τη μάσκα κάτω από τη μύτη, τον πλησιάζουν οι αστυνομικοί και ζητούν τα στοιχεία του.  Ο παππούς δίνει την ταυτότητα του και ξεκινάνε να τον γράφουν χωρίς να έχει καταλάβει αυτός τι γίνεται. Περαστικοί –ευτυχώς – διαμαρτυρήθηκαν  για να εισπράξουν την απάντηση: «πηγαίνετε στην δουλειά σας και μην ασχολείστε εσείς».

Είναι φανερό ότι από τις δαγκάνες του αυταρχισμού δεν εξαιρούνται ούτε τα 5χρονα που χτυπιούνται από τα ΜΑΤ ούτε τα «περήφανα γηρατειά». Και όλα αυτά για να καλυφθεί η γύμνια ουσιαστικών και προληπτικών μέτρων για την πανδημία.

alfavita.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί