Μετά τους ανέργους, τώρα τα βάζει και με τους επιστήμονες ο Κυρανάκης (Βίντεο)

Εγκάλεσε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα επειδή δεν υπάρχει εμβόλιο – «Πάρτι» στο Twitter

Μετά την επίρριψη ευθυνών στους πολίτες για την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού, τώρα τα βάζουν και με τους επιστήμονες.

Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος εγκάλεσε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα επειδή δεν υπάρχει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra και προκάλεσε «πάρτι» στο Twitter.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυρανάκης εξοργίζει με δηλώσεις του, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο είπε πως οι άνεργοι έχουν ευθύνη για την κατάστασή τους, καθώς πολλοί από αυτούς «δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά» και «δεν έχουν κάτσει να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού».

Δείτε επίσης: Δουλειές “αρίστων”: Για τον Κυρανάκη φταίνε οι νέοι που είναι άνεργοι, επειδή δεν ψάχνουν δουλειά στο ίντερνετ! (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μετά τους ανέργους, τώρα τα βάζει και με τους επιστήμονες ο Κυρανάκης (Βίντεο)”

  1. CitizenMitsos

    Ο Κυρανάκης (ή Χοιρανάκης) εννοεί ότι φταίνε οι επιστήμονες επειδή δεν ξέρουν να ψάξουν στο Google για να βρουν το εμβόλιο!
    Που τα βρίσκουν αυτά τα σαΐνια και τα αναδεικνύουν βουλευτές στη ΝΔ; Ο άλλος, ο Συνολάκης, θα άδειαζε το Μάτι σε 30 λεπτά και διδάσκει και στο Πολυτεχνείο. Την Καρδίτσα γιατί δεν την άδειασε;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί