Υπάλληλος της Βουλής στο πλευρό του Λαγού στο Εφετείο (Βίντεο)

«Σκιά» του Γιάννη Λαγό ήταν ο υπάλληλος της Βουλής και μέλος του νεοσύστατου μορφώματος του καταδικασμένου ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργος Κούτκας.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο που καταγράφηκαν έξω από τον χώρο του Εφετείου την ημέρα που ο Λαγός προσήλθε με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη για να ζητήσει εξαίρεση της έδρας του δικαστηρίου, ο υπάλληλος της Βουλής που εργαζόταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μετά τις εκλογές αποσπάστηκε σε άλλη υπηρεσία, ακολουθεί κάθε βήμα του Γιάννη Λαγού σαν να πρόκειται για μέλος της φρουράς του. Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, ο υπάλληλος της Βουλής βρέθηκε στις 12/10 στο Εφετείο, έχοντας λάβει άδεια.

Στο βίντεο του newsbeast.gr, ο Γ. Κούτκας (μαύρο πουκάμισο, καφέ παντελόνι) ακολουθεί τον καταδικασμένο ναζί την ώρα που κατευθύνεται στην ειδικά διαμορφωμένη είσοδο του Εφετείου αλλά και όταν ο ευρωβουλευτής αλλάζει άποψη και γυρνά προς τα πίσω:

Στο βίντεο του newsit.gr, ο Γ. Κούτκας φαίνεται να είναι η «σκιά» του Λαγού και την ώρα που το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο προαύλιο για να συνομιλήσει στο τηλέφωνο:

Μέλος του Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και… δεινός αρθρογράφος

Ο υπάλληλος της Βουλής είναι μέλος του μορφώματος που συγκρότησε και διοικεί ο Γ. Λαγός μετά την αποχώρησή του από την εγκληματική οργάνωση. Στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ μετέχουν «πρωτοπαλίκαρα» της Χρυσής Αυγής, όπως ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος αλλά και λοιπά «εγνωσμένα» ακροδεξιά στελέχη, όπως ο Τάσος Συμιγδαλάς που έχει συνδέσει την πορεία του με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ο Γ. Κούτκας ρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα του μορφώματος για την «επιχείρηση εθνοκτονίας», την «Τουρκο – Ισραηλινή κατοχή» και την αθωότητα του Λαγού που είναι «παλικάρι όπως ο Ηλίας, ο Παναγιώτης, ο Γιώργος».

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το «άρθρο» του για την «επιχείρηση εθνοκτονία», στο οποίο αφού διερωτάται τι θα γίνει στην περίπτωση που γίνει «αντάρτικο πόλεως (από μετανάστες) και ταυτόχρονη τουρκική εισβολή», επισημαίνει πως ο Λαγός και η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ έχουν «ειδοποιήσει εγκαίρως για τα σημάδια πολέμου». Εξίσου χαρακτηριστικό και το απόσπασμα από το άρθρο με τίτλο: «Στρατηγοί πλείονες ή βελτίονες», στο οποίο ζητά την αφύπνιση του στρατεύματος προκειμένου να μην εκτελούνται οι «εντολές των μασονικών στοών».

Δείτε τα αρθρα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί