Πρωτοφανής βία από την ΕΛΑΣ των “σερίφηδων” Μητσοτάκη- Χρυσοχοΐδη- Χτύπησαν με γκλοπ 5χρονο! (βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ακραίας αστυνομικής βίας που δεν το χωράει ανθρώπου νους,  καταγγέλλεται ότι συνέβη στο Γαλάτσι όταν δυνάμεις των ΜΑΤ, μπήκαν σε καφέ κυνηγώντας ομάδα αντιεξουσιαστών, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν με γκλοπ 5χρονο που ήταν εκεί με τη μητέρα του.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media αποτυπώνεται η επίθεση των ΜΑΤ στο καφέ ενώ ακούγεται η δραματική κραυγή μιας γυναίκας η οποία φωνάζει πολλές φορές προς τους άνδρες των ΜΑΤ «τι κάνετε;».

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες ένας άλλος γονιός είχε σηκώσει το παιδί του στον αέρα και φώναζε «έχω το παιδί μου, έχω το παιδί μου».

Τα επεισόδια

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της συλλογικότητας «Αντιεξουσιαστική/αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Ιωνίας/Ηρακλείου», είχαν προγραμματίσει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διαδήλωση των ακροδεξιών στο Νέο Ηράκλειο.

Οι ακροδεξιοί, μέλη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες για την πατρίδα», είχαν πάει στο νεκροταφείο του Νέου Ηρακλείου, για το το μνημόσυνο των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της συλλογικότητας οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να διαλύσουν τους αντιεξουσιαστές και μπήκαν ακόμα και σε καφέ ρίχνοντας δακρυγόνα και χτυπώντας, σύμφωνα, με τις καταγγελίες και ανυποψίαστους θαμώνες.

Στο σημείο εκείνο, σύμφωνα με την καταγγελία, χτυπήθηκε με γκλοπ και 5χρονο παιδάκι που βρισκόταν στο καφέ με τους γονείς του.

Να σημειωθεί ότι από την αστυνομία είχαν απαγορευθεί και οι δυο συγκεντρώσεις, των αντιεξουσιαστών και των ακροδεξιών του Κασιδιάρη. Έγιναν 14 προσαγωγές στο Γαλάτσι και 10 στο Νέο Ηράκλειο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί