«Πέθαναν» μέσω διαδικτύου τον Κρητικό ιερέα που δέχτηκε πυροβολισμούς στη Λυών

Μόνο ντροπή προκαλούν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο π. Νικόλαος Κακαβελάκης, ο Χανιώτης ιερέας που πυροβολήθηκε στη Λυών το απόγευμα του Σαββάτου, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης:  Επίθεση σε ορθόδοξη εκκλησία στη Λυών

Αυτός είναι ο Κρητικός ιερέας που δέχτηκε πυροβολισμούς στη Λυών

Από το απόγευμα της Κυριακής, πολλοί ανάρτησαν τα… συλλυπητήριά τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Κισσαμίτη ιερέα.

Πρόκειται πάντως για μία απίστευτη διασπορά ψευδούς είδησης, που έχει προκαλέσει -και λογικό είναι- την αντίδραση των συγγενικών του προσώπων, που έσπευσαν να την διαψεύσουν, ενώ όσοι έκαναν τις αναρτήσεις τις κατέβασαν άρον-άρον.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από στενό συγγενικό πρόσωπο του πατρός Νικολάου στην εκπομπή “Φέρε καφέ” στον ΑΝΤ1 δυτικής Κρήτης, με τους Π. Γιαΐτση και Δ. Σκουλούδη, ο ιερέας έχει εγχειριστεί, του έχουν αφαιρεθεί αρκετά σκάγια από την κοιλιακή χώρα, έχει μερική επαφή με το περιβάλλον, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ είναι διαρκώς δίπλα του ο αδερφός του και η οικογένειά του, που ενημερώνονται πλήρως για την πορεία του από τους θεράποντες ιατρούς στο νοσοκομείο της Λιόν.

Σύμφωνα δε και με το ekklisiaonline.gr… Δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες που εξετάζονται για την εγκυρότητά τους διαχέονται στα ΜΜΕ και αναφέρουν πως έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πατέρας Νικόλαος που πυροβολήθηκε στη Γαλλία σύμφωνα με δημοσιευματα από blogs.

Μάλιστα, συντάκτης από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μίλησε με τη Μητρόπολη Γαλλίας η οποία διαψεύδει την είδηση του θανάτου του π. Νικόλαου ενώ κανένα μεσο ενημέρωσης στη Γαλλία, Le Parisien, Le Monde, Le Figaro δεν αναφέρουν ότι πέθανε.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί