Ν. Παππάς από το Ηράκλειο: «Το αεροδρόμιο Καστελίου είναι ένα έργο για το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε σκληρά»

“Τα έργα, τα οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές του 2019, βρίσκονται πλέον ένα χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα”

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, πραγματοποιεί ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς. Σήμερα επισκέπτεται την ΠΕ Ηρακλείου και αύριο την ΠΕ Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης: Στο Ηράκλειο ο Ν. Παππάς- Επίσκεψη στα μεγάλα έργα που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ

Η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής στην Κρήτη αποτελεί το αντικείμενο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο νησί ο βουλευτής.

Το πρωί της Δευτέρας, λίγο μετά την άφιξή του, ο κ. Παππάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους με αφορμή νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Όπως επεσήμανε κατά τη συνάντηση, «το σχέδιο της Ν.Δ. για την ΥΠΑ θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων, τη διαχείριση ευαίσθητων εθνικών θεμάτων. Ο υποβιβασμός της υπηρεσίας πρέπει να αποτραπεί».

(Από τη συνάντηση του Ν. Παππά με τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λίγο μετά την άφιξή του. Φωτογραφία από Δημήτρη Κλαράκη)

Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε επίσης το εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, από όπου ανέφερε, «ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μεγάλο αγώνα για την ωρίμανση και τη συμβασιοποίησή του, με τα έργα να ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019», συμπληρώνοντας ότι «με ευθύνη της Ν.Δ.και λόγω της αδράνειάς της χάθηκε ένας χρόνος χωρίς λόγο».

Ενημέρωση για την πορεία εργασιών του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης
Στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης
Στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου – Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης

Στη συνέχεια ενημερώθηκε για την πορεία εργασιών του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι και συναντήθηκε με το δήμαρχο του δήμου Μινώα Πεδιάδας, κ. Μανώλη Φραγκάκη.

Ενημέρωση για την πορεία εργασιών του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι και συνάντηση με το δήμαρχο του δήμου Μινώα Πεδιάδας κ. Μ. Φραγκάκη -Φωτο: Δημήτρης Κλαράκης

Επίσης, συναντήθηκε με νέα μέλη και συντρόφους, στη νέα ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μινώα Πεδιάδας, στο Αρκαλοχώρι.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διευρύνεται, συσπειρώνει κόσμο από το προοδευτικό κέντρο ως τη ριζοσπαστική Αριστερά και αποκτά παρουσία σε όλο και περισσότερες περιοχές” – Στη νέα ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μινώα Πεδιάδας, στο Αρκαλοχώρι

Το αεροδρόμιο Καστελίου είναι ένα έργο για την ωρίμανση και τη συμβασιοποίηση του οποίου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε σκληρά

“Το αεροδρόμιο Καστελίου είναι ένα έργο για την ωρίμανση και τη συμβασιοποίηση του οποίου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δούλεψε σκληρά. Τα έργα, τα οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές του 2019, βρίσκονται πλέον ένα χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα”, ανέφερε από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε: “Πλέον, υπάρχουν σειρά θεμάτων που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, οι δρόμοι πρόσβασης των κατοίκων στα χωράφια τους, η σύνδεση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με τον βιολογικό καθαρισμό του αεροδρομίου”

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 123462344_2791777381101698_1176262863714078788_n.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 123363650_2791777427768360_46653772409691980_n.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 123444172_2791777517768351_8031067251025750138_n.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 123449327_2791777587768344_2965984377353828016_n.jpg

Ο κ. Παππάς συνοδεύεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χάρη Μαμουλάκη και Σωκράτη Βαρδάκη, τον συντονιστή ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Δημήτρη Κλαράκη, και το μέλος ΚΕΑ του κόμματος, Θοδωρή Δουλουμπέκη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου από τα κεντρικά γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στην οδό Μάχης Κρήτης 3.

Από την συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Φωτο: Imageonline.gr

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της με αφορμή τον νέο πτωχευτικό κώδικα, τον οποίο χαρακτήρισε αντικοινωνικό και βάρβαρο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη ο κ. Παππάς θα έχει επίσης αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνομιλίες με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού, ενώ θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις κομματικών οργάνων.

Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις με θέμα τον Βόρειο Οδικό Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ), η υλοποίηση του οποίου έχει «παγώσει» με ευθύνη της Ν.Δ., ενώ έχει προγραμματιστεί και σύσκεψη με φορείς του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία περιλαμβάνει για σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου

9:00 Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

10:00 Επίσκεψη στον κόμβο Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ (θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ρέθυμνο)

18:30 Εσωκομματική σύσκεψη με τη συμμετοχή μελών του Τμήματος Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (οδός Μάχης Κρήτης).

Πρόγραμμα επίσκεψης του Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Παππά στην Π.Ε. Ρεθύμνου την Τρίτη 3/11

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Βουλευτής Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Νίκος Παππάς θα επισκεφτεί την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και την Π.Ε. Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Νίκου Παππά στην Π.Ε. Ρεθύμνου είναι το παρακάτω:

ΤΡΙΤΗ  3  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

12:00: Συνάντηση με μηχανικούς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα γραφεία της ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Κουντουριώτη 164, Ρέθυμνο).

13:00: Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και σύσκεψη φορέων στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου με θέμα τις υποδομές στην Π.Ε. Ρεθύμνου.

15:00: Επίσκεψη στο εργοτάξιο διαπλάτυνσης δρόμου και γέφυρας από διασταύρωση και προς τον οικισμό Κοξαρέ του Δήμου Αγίου Βασιλείου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννη Ταταράκη.Θα υπάρξει πρόβλεψη για τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί