Η μικρή Ελίφ που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια στη Σμύρνη και ξεγέλασε τον θάνατο (Βίντεο)

Ένα μικρό κορίτσι μόλις τριών ετών, η μικρή Ελίφ έγινε σύμβολο ενός ολόκληρου λαού που δεν παύει να πιστεύει στα θαύματα μετά την ανάσυρσή της 65 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία, από τα συντρίμμια του σπιτιού της στην Σμύρνη.

Η εικόνα της μικρής Ελίφ έκανε τον γύρο του κόσμου και όχι άδικα. Όταν την έβγαλαν από τα συντρίμμια η πιτσιρίκα δεν σταματούσε στιγμή να κρατάει με το χεράκι της το δάχτυλο του διασώστη της. Του σωτήρα της. Είχε γραπωθεί από πάνω του όπως γραπώθηκε από την ζωή! 

Η Ελίφ Περιντσέκ, που βρισκόταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί τα χαιρετούσε τον κόσμο που περίμενε να μάθει νέα για την υγεία της.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Να σας ευλογεί ο Θεός, οι προσευχές μου εισακούσθηκαν και επανενώθηκε με την Ελίφ», δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού.

Η Ελίφ είναι το εκατοστό έκτο άτομο που διασώζεται κάτω από τα ερείπια των κατεστραμμένων κτιρίων στην Σμύρνη. Μεταξύ των διασωθέντων ήταν και η μητέρα της, όπως και οι δύο αδελφές της αλλά και ο αδελφός της Ελίφ, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα ερείπια το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο ο αδελφός της υπέκυψε αργότερα, σύμφωνα με το TRT.

Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί