Με κορονοϊό μητροπολίτης που έλεγε ότι δεν κολλάει με μετάληψη ή στην εκκλησία! – Οι απειλές στον Α. Τσίπρα (βίντεο)

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, ενώ κάλεσε τους πιστούς να φοράνε μάσκα εντός και εκτός των Ιερών Ναών. Ο κ. Θεόκλητος παρουσίασε χθες συμπτώματα ίωσης και υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19 το οποίο βγήκε θετικό.

Ο μητροπολίτης Ιερισσού θα μείνει σε καραντίνα ενώ και τα γραφεία της μητρόπολης δεν θα λειτουργήσουν για διάστημα 14 ημερών.

“Νά προσέχετε τούς ἑαυτούς σας, νά φορᾶμε μάσκα ἐντός καί ἐκτός τῶν Ἱερῶν Ναῶν ἅπαντες καί ὁ Μητροπολίτης μας παρακαλεῖ ὅλους νά προσεύχεσθε ὑπέρ αὐτοῦ, ὅπως καί ἐκεῖνος δέεται ὑπέρ ὑμῶν”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η μητρόπολη Ιερισσού

Μόλις πριν λίγο καιρό ο ιεράρχης καλούσε τους πιστούς να κοινωνούν και να μετέχουν ελεύθερα σε όλα τα μυστήρια της εκκλησίας, καθώς, όπως έλεγε, κανένας ιός δεν κολλάει με τη θεία κοινωνία ή στην εκκλησία! Μάλιστα έδειχνε τον εαυτό του ως παράδειγμα, προτρέποντας τους γιατρούς να τον εξετάσουν!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Είναι ο ίδιος που μέσα στις εκκλησίες, την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, έβγαζε πύρινους λόγους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, απειλώντας ότι αν αμφισβητήσει πράγματα της Ορθοδοξίας, όπως πχ το “θαύμα” του αγίου φωτός, “θα πάρει την απάντηση από την Εκκλησία. Και η απάντηση από την Εκκλησία δεν είναι απλή, κοστίζει στα ψηφαλάκια”!

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί