“Πληρώνουμε την ανεπάρκειά τους και έχουν το θράσος να μας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο”

Επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα της κυβέρνησης

Την απογοήτευσή της για την αναστολή των καταστημάτων εστίασης από την Παρασκευή έως επακόλουθο της μετάβασης της Θεσσαλονίκης στο κόκκινο επίπεδο συναγερμού στον χάρτη υγειονομικής ασφαλείας για τον κορονοϊό εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης».

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης υποστηρίζουν ότι παρά τα αυξανόμενα φαινόμενα συνωστισμού σε δημόσιους χώρους και τα συνεχή μέτρα στον κλάδο, η κυβέρνηση έρχεται όπως λένε να τιμωρήσει ξανά «τον μοναδικό πυλώνα ελέγχου των υγειονομικών μέτρων, αναστέλλοντας ολοκληρωτικά τη λειτουργία της».

«Το κόστος επωμίζονται αποκλειστικά και μόνο οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στον κλάδο», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά λύπης και προς μεγάλη μας απογοήτευση διαπιστώνουμε πως για ακόμη μία φορά ο κλάδος της εστίασης αποτελεί την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την ανικανότητα της Κυβέρνησης και τις αβλεψίες των στελεχών της.

Πληρώνουμε την ανεπάρκειά τους και, κόντρα σε κάθε λογική, έχουν το θράσος να μας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο.

Έκλεισαν τα μαγαζιά σε πρώτη φάση στις 00:30 και η απόφασή τους αυτή προκάλεσε το συνωστισμό στις πλατείες (τον υπ’ αριθμόν 1 λόγο μετάδοσης του ιού, κατά δική τους παραδοχή).

Μείωσαν ακόμη περισσότερο το ωράριο των καταστημάτων του κλάδου, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση του φαινομένου του συνωστισμού στους δημόσιους χώρους.

Σήμερα, αποδεικνύοντας πως λειτουργούν χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, έρχονται να τιμωρήσουν την εστίαση, το μοναδικό πυλώνα ελέγχου των υγειονομικών μέτρων, αναστέλλοντας ολοκληρωτικά τη λειτουργία της.

Και από αύριο οι «σοφοί» θα τρέχουν να συμμαζεύουν τα ασυμμάζευτα στις πλατείες και την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ανικανότητα;… Ασχετοσύνη;… Ναρκισσισμός;…

Ας διαλέξουν ό,τι τους ταιριάζει. Ο παρονομαστής είναι σε κάθε περίπτωση ο ίδιος:

Το κόστος επωμίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

Καληνύχτα σας κύριοι.

πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί