Ο Λαγός… χαλαρώνει στις Βρυξέλλες και ζητά να μην χάσει τις υπερωρίες του στην Ευρωβουλή! (Φωτο)

Στις Βρυξέλλες χαλαρός φαίνεται να περνάει την ώρα του ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός.

Ο Γ. Λαγός, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 13 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής η οποία μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας τελείωσε.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, ο ίδιος βρίσκεται στις Βρυξέλλες αφού έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και δεν έχει ακόμα αρθεί η ασυλία του, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές όπως και η υπόλοιποι 39 καταδικασθέντες στην υπόθεση.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και τραβήχτηκαν δύο-τρεις ημέρες πριν:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 5f9bdd67825e631f85676574.png

Στέλνει μήνυμα στη γραμματεία του Ευρωκοινοβουλίου ζητώντας να μην χάσει τις υπερωρίες του στην Ευρωβουλή!

Απτόητος από την πρόσφατη καταδίκη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός επικοινωνεί με τη γραμματεία του Ευρωκοινοβουλίου ζητώντας την επέκταση του μοντέλου των ηλεκτρονικών υπογραφών ώστε ο ίδιος να μην χάνει… τις ημερίσιες αποζημιώσεις του.

Η αποκάλυψη που φέρνει στο φως το Left.gr έρχεται λίγες ημέρες μετά την είδηση πως ο ευρωβουλευτής ξεκινά έρανο υπέρ του εαυτού του με σκοπό την ανατροπή της δικαστικής απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω επιστολής του προς τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, έχει τονίζει την ανάγκη προτεραιοποίσης και επίσπευσης της διαδικασίας άρσης της ασυλίας του νεοναζί εγκληματία. Την επιστολή συνυπογράφουν οι Συμπρόεδροι της Ευρωομάδας της Αριστεράς, Μάρτιν Σίντερβαν και Μανόν Ομπρί.

Δείτε ακόμη: «Ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας άρσης της ασυλίας του νεοναζί εγκληματία Λαγού»: Επιστολή Παπαδημούλη προς τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου

Το email που έστειλε ο Γιάννης Λαγός:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί