Τον ενοικιαστή αναζητά η ΕΛΑΣ ως δράστη του διπλού φονικού των ηλικιωμένων στα Χανιά

Τον ενοικιαστή σπιτιού που ανήκε στην άτυχη 79χρονη, η οποία δολοφονήθηκε στα Χανιά, αναζητά η αστυνομία ως δράστη του διπλού φονικού, τόσο της 79χρονης όσο και του 82χρονου συντρόφου της, που βρέθηκε χθες δολοφονημένος.

Δείτε: Δολοφονήθηκε ηλικιωμένη στην Κρήτη

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος σύζυγος της δολοφονημένης ηλικιωμένης

 Silver Alert για τον 82χρονο σύντροφο της 79χρονης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στην Κρήτη

Η άτυχη 79χρονη βρέθηκε νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, στην κατοικία της την Κυριακή το πρωί, όταν πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του 82χρονου ανησύχησε καθώς ο ηλικιωμένος δεν απαντούσε σε διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις, και μπήκε στο σπίτι αντικρίζοντας τη γυναίκα νεκρή.

Η αστυνομία έψαχνε τον άνδρα, ο οποίος είχε εδώ και μέρες να δώσει σημεία ζωής, ενώ είχε εκδοθεί και silver alert για τον εντοπισμό του.

Τελικά, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, άγρια δολοφονημένος μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα που νοίκιαζε η 79χρονη σε αλλοδαπό, δίπλα στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αλλοδαπού, για ανθρωποκτονία, σε βάρος δύο ατόμων, στα Χανιά

Προχθές (25.10.2020) μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, ημεδαπή, στα Χανιά, στη συνέχεια χθες (26.10.2020) το μεσημέρι βρέθηκε σε ακόμη μία οικία το πτώμα  ημεδαπού άντρα.

Οι δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα), όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν θανατωθεί  από αλλοδαπό άτομο, το οποίο στη συνέχεια αφαίρεσε, στην οικία της ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί