Ποιος είναι ο 22χρονος που αναζητείται για το διπλό φονικό στην Κρήτη

Φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της διπλής ανθρωποκτονίας στην Κρήτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το zarpanews.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία πως ο συγκεκριμένος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές έχει κάνει αίτηση ασύλου ενώ έχει γεννηθεί το 1998.

Ο συγκεκριμένος άνδρας εκτιμάται πως δολοφόνησε το ζευγάρι για να διαπράξει ληστεία, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα διερευνηθεί εφόσον συλληφθεί.

Δείτε τον Μπαγκλαντεσιανό:

«Ακόμα δεν έχουμε αναγνωρίσει το πτώμα του πατέρα μας»

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή Πασακάκι των Χανίων μέσα στο σπίτι της ενώ δολοφονημένος σε άλλο σπίτι ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί. Το πτώμα του μάλιστα ήταν μέσα σε μια βαλίτσα! Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί πήγαν πόρτα-πόρτα και έψαξαν όλα τα σπίτια του ζευγαριού μέχρι που εντόπισαν τον άτυχο άνδρα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει ήδη τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και όσους μπορεί να είδαν τον ηλικιωμένο πριν την εξαφάνιση του, με στόχο να «ταιριάξουν» περιγραφές προσώπων από όσους μπορεί να είδαν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε κατά πασα πιθανότητα ένα μαντήλι που βρέθηκε δεμένο σε κόμπο στο λαιμό της. Οι ιδιες πληροφοριες από το νησί αναφέρουν πως η σορός της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του 82χρονου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά.

Το χρονικό της αποκάλυψης

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ο 82χρονος που αναζητούνταν και για τον οποίο είχε εκδοθεί silver alert, βρέθηκε νεκρός μέσα σε… βαλίτσα, δίπλα ακριβώς από εκεί που βρέθηκε δολοφονημένη η 79χρονη. Το σπίτι είναι ιδιοκτησίας της 79χρονης, στοιχείο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την έρευνα, κυρίως δε γιατί βρίσκεται ακριβώς δίπλα από εκεί που βρέθηκε νεκρή. Επί τόπου μετέβη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διενεργηθεί αυτοψία και να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

Να σημειωθεί πως από το πρωί άνδρες της Ασφάλειας «χτένιζαν» την περιοχή κοντά στο σπίτι και μέσα στα σημεία της έρευνας ήταν και το σπίτι ιδιοκτησίας της 79χρονης, στο οποίο και βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος.

zarpanews

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ποιος είναι ο 22χρονος που αναζητείται για το διπλό φονικό στην Κρήτη”

  1. Δεν έπρεπε

    Λυπάμαι πολύ, όχι μόνο για τους άτυχους ηλικιωμένους, αλλά και γιατί αυτά τα άτομα ντροπιάζουν τους συμπατριώτες τους και τους άλλους μετανάστες που είναι φιλήσυχοι και εργάζονται τίμια στις πιο βαριές δουλειές. Επίσης φέρνουν σε δύσκολη θέση όλους εκείνους τους πολίτες που μάχονται κατά της ξενοφοβίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί