Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ του νοσοκομείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ του νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Για την αποφυγή διασποράς ψευδών ειδήσεων και στοχευμένης τρομοκράτησης του κοινού, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον Κρητικό:

  1. Η ιχνηλάτηση και ανίχνευση ύποπτου κρούσματος ή άλλου περιστατικού εντός του Νοσοκομείου, γίνεται με ευθύνη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων όπως προβλέπεται από το Πρωτόκολλο του Επιχειρησιακού μας πλάνου. Σημειώνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι το Πρωτόκολλο μας, αποτέλεσε και αποτελεί το πρότυπο για όλη την Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.
  1. Στο Νοσοκομείο μας ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ ΔΕΝ νοσηλεύεται κανένας ασθενής. Οι υγειονομικοί που έχουν ελεγχθεί αυτές τις ημέρες είναι περίπου 200 άτομα και είναι όλοι αρνητικοί. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και πρώτο μέλημα μας συνεχίζει να αποτελεί η προστασία των εργαζομένων μας.
  1. Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι: στο Νοσοκομείο μας προσέρχονται μόνο τα προγραμματισμένα ραντεβού, για χειρουργεία και εξωτερικά ιατρεία και τα επείγοντα περιστατικά. Τα ραντεβού γίνονται ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης φυσικά για επισκέπτες ή συνοδούς. Οι συνοδοί εισέρχονται μόνο με ειδική άδεια που δίνεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η υγειονομική αυτή κρίση αντιμετωπίζεται εδώ και 9 μήνες με μεγάλη επιτυχία από το Νοσοκομείο μας που πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά.

Η εμπιστοσύνη στους Γιατρούς, Νοσηλευτές αλλά και όλους τους εργαζόμενους για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής, δεν μπορεί να επηρεαστεί από κακόβουλες προθέσεις ορισμένων.

Η Υγεία του λαού μας, δεν αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής ή κινήσεων εντυπωσιασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί