«Ακόμα δεν έχουμε αναγνωρίσει το πτώμα του πατέρα μας»: Συγκλονίζει η κόρη του δολοφονημένου 82χρονου

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το φρικιαστικό έγκλημα τα παιδιά του 82χρονου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος εχθές το απόγευμα στο Πασακάκι.

Δείτε ακόμη: Δολοφονήθηκε ηλικιωμένη στην Κρήτη

Silver Alert για τον 82χρονο σύντροφο της 79χρονης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στην Κρήτη

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος σύζυγος της δολοφονημένης ηλικιωμένης

Τον ενοικιαστή αναζητά η ΕΛΑΣ ως δράστη του διπλού φονικού των ηλικιωμένων στα Χανιά

Ο 45χρονη κόρη του μίλησε αποκλειστικά στο zarpanews.gr, συγκλονισμένη και η ίδια από την τροπή των γεγονότων.

Η ίδια ενημέρωσε οτι είδε τον πατέρα της τελευταία φορά την Παρασκευή, ενώ έπειτα τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μπορούσε να τον βρει. Συνεπώς, ψάχνοντας τον κάλεσε την αστυνομία το Σάββατο και με την συνδρομή κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι:

«Μέσα στο σπίτι βρήκαμε τη γυναίκα νεκρή, όχι όμως τον πατέρα μου. Τους είπα οτι η γυναίκα έχει σπίτια και τα νοικιάζει σε αλλοδαπούς, όπου υποτίθεται οτι θα έψαχναν. Βρήκαν τον πατέρα μου σε ένα από αυτά το απόγευμα της Δευτέρας.»

Η 45χρονη και 52χρονος γιος του ηλικιωμένου δεν έχουν ακόμη δει ή κληθεί για να αναγνωρίσουν τον πατέρα τους, τον οποίο η κόρη του χαρακτήρισε πολύ ήρεμο άνθρωπο.

Όπως επισήμανε, είχε δει στο παρελθόν τον άνθρωπο που νοίκιαζε το σπίτι και θεωρείται ύποπτος, ο οποίος φαινόταν ήρεμος και δεν της είχε προκαλέσει κάποια άσχημη εντύπωση. Ωστόσο, είχε ακούσει οτι χρωστούσε μερικά νοίκια. «Ήταν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν στα Χανιά, ενώ έμενε για πολύ καιρό στο συγκεκριμένο διαμέρισμα» συμπληρώνει.

Κλείνοντας, εκφράζει την ανησυχία της για την διαλεύκανση της απόφασης και την σύλληψη του δράστη: «Εννοείται οτι θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Όμως τώρα μάλλον θα έχει φύγει.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί