Δολοφονήθηκε ηλικιωμένη στην Κρήτη

Μία 79χρονη γυναίκα είναι το θύμα άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πασακάκι στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και να συλλέξει τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν την πορεία της έρευνας για τον δράστη ή τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχε μία μικρή αναστάτωση, ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Η 75χρονη, όπως και ο 80χρονος σύντροφός της, δεν απαντούσαν σε τηλεφωνικές κλήσεις οικείων προσώπων τους και υπήρξε μία ανησυχία για την τύχη τους.

Τελικά, μετά από αρκετές αναπάντητες κλήσεις της κόρης του 80χρονου, φιλικό πρόσωπο μετέβη στο σπίτι και με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκε μέσα, αντίκρισε νεκρή την γυναίκα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Φως στο τι ακριβώς συνέβη θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί, αλλά και η ενδελεχής έρευνα της Ασφάλειας Χανίων, που αναζητά ήδη τον 80χρονο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται στην υπόθεση ή όχι.

Σύμφωνα τέλος με νεότερη πληροφόρηση, στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων έχουν οδηγηθεί για ανάκριση οι αλλοδαποί στους οποίους νοίκιαζε η ηλικιωμένη τον πάνω όροφο του σπιτιού της.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί