Κρήτη: Αυτοκίνητο χτύπησε κορίτσι, ευτυχώς χωρίς να το τραυματίσει

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων, όταν αυτοκίνητο χτύπησε ένα κορίτσι, ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 09:30, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μιχελιδάκη. Στο σημείο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πραγματοποιούνται οικοδομικές εργασίες, με μπετονιέρες να φέρνουν μπετόν και να παρκάρουν και στις δύο πλευρές της Ελ. Βενιζέλου, ενώ ακριβώς παρακάτω σε εξέλιξη ήταν και μια μετακόμιση, με μεγάλο φορτηγό σταματημένο στο πλάι του δρόμου.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σύγχυση και περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς επί της Ελ. Βενιζέλου, ειδικά αν κάποιος πεζός αποφάσιζε απότομα να περάσει τον δρόμο.

Και πράγματι, ένα κορίτσι πήγε να περάσει απέναντι τη στιγμή που στο σημείο βρίσκονταν τέσσερις μπετονιέρες και το φορτηγό της μεταφορικής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη με αποτέλεσμα διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άντρας να χτυπήσει το κορίτσι, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Ωστόσο αναρωτιόμαστε μήπως θα ήταν καλύτερα οι εργασίες να μη γίνονταν πρωί Σαββάτου, όταν υπάρχει έντονη κίνηση, ενώ παραδίπλα διεξάγεται και λαϊκή αγορά. ‘

Η έστω να υπήρχε κάποιου είδους ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Αστυνομία στο σημείο για όσο διάστημα απαιτείται, ώστε και η κίνηση να είναι ομαλότερη, και πεζοί να μην πετάγονται στον δρόμο, και να είναι όλοι πιο ασφαλείς;

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί