Επίθεση Σταϊκούρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς μετά τη μομφή

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε σε βάρος του ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε: Πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας για τον απαράδεκτο νέο πτωχευτικό κώδικα (Βίντεο)

«Αιδώς Αργείοι» είπε ο Χρ. Σταϊκούρας, συμπληρώνοντας ότι θέλει πολύ θράσος να τοποθετηθεί κάποιος σε αυτή την αίοθυσα με αυτό τον τρόπο, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε και τον επέκρινε ότι χρησιμοποίησε «βαριές λέξεις».

Και αμέσως μετά άρχισε να αντεπιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των πλειστηριασμών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι είχε πει πως «όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί και κάνατε 25.662 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Είχατε πει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και μετά ήρθε ο αρμόδιος υπουργός να πει ότι είναι καλοί οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, συνέχισε.

Εσείς μιλούσατε για σεισάχθεια αλλά καταργήσατε την προστασία της πρώτης κατοικίας, είπε ακολούθως ο Χρ. Σταϊκούρας.

Προστασία της πρώτης κατοικίας με οριζόντιο τρόπο δεν υπάρχει στη χώρα από τον Φεβρουάριο του 2019 με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, είπε στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών.

«Εμείς αντιθέτως προστατεύουμε την πρώτη κατοικία» συνέχισε και έκανε αναφορά στο πρόγραμμα «Γέφυρα».

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν» κατέληξε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί