Δίκη νεοναζί: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και ηγετική ομάδα – Συνολικά 38 φυλακίζονται

Στη φυλακή θα οδηγηθούν άμεσα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όλη η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε αναστολή ποινής μόνο για 12 καταδικασθέντες.

Μεταξύ των 12 της εγκληματικής οργάνωσης που έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι εφέσεις τους είναι και οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης.

Συνολικά, 38 καταδικασθέντες οδηγούνται στη φυλακή καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι το εφετείο.

Αναστολή δόθηκε μόνο σε 12 καταδικασθέντες ενώ εκτός φυλακής παραμένουν μόνο πέντε πρώην βουλευτές οι Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης.

Στους τέσσερις εξ αυτών το δικαστήριο επέβαλε τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους.

Στο δικαστήριο είναι από τους πρώην βουλευτές μόνο ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος τέθηκε σε αστυνομικό κλοιό και κρατείται, ενώ οι υπόλοιποι θα αναζητηθούν

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί