Τσίπρας: Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τη Λατινική Αμερική

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη τον Λουίς Άρσε και το κόμμα ΜΑS που επικράτησαν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βολιβία.Ο λαός της Βολιβίας επανέφερε το κόμμα του Έβο Μοράλες στην εξουσία, με τον 60χρονο πολιτικό να καθοδηγεί την προεκλογική καμπάνια του Λουίς Άρσε από την Αργεντινή όπου και βρίσκεται. Ο Άρσε και το MAS πέτυχαν σαρωτική νίκη επί του κεντροδεξιού υποψηφίου, Κάρλος Μέσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε συγχαρητήρια στο MAS, τον Λουίς Άρσε και τον Έβο Μοράλες για τη νίκη τους στις προεδρικές εκλογές, αναφέροντας τα εξής:

«Η Βολιβία επέλεξε την πορεία της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Συγχαρητήρια στο Λουις Άρσε και στο MAS, το κόμμα του φίλου μου Έβο Μοράλες για τη νίκη τους. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τη Λατινική Αμερική».

Bolivia chose the path of social justice and solidarity. Congratulations to @LuchoXBolivia and to #MAS, the party of my friend @evoespueblo for their victory. Today is a good day for Latin America. #EleccionesBolivia2020— Alexis Tsipras (@tsipras_eu) October 19, 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί