Πότε πρόλαβε!- Ο Γεωργιάδης στοχοποίησε και τον 14χρονο που κρατούσαν στη ΓΑΔΑ! (βίντεο)

Και όμως … είχε προλάβει να καταφερθεί κατά του 14χρονου μαθητή πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος, ο Άδωνης Γεωργιάδης. Βέβαια, μετά τα προκλητικά που δήλωσε , επεσήμανε πως θα … σεβαστεί την όποια απόφαση θα έβγαινε…

Δείτε: Όταν το κράτος στοχοποιεί τους 14χρονους…- Ελεύθερος ο μαθητής που τον “πήγαιναν” για κακούργημα (βίντεο- φωτο)

Κρατούν 14χρονο μαθητή επί τέσσερις μέρες στη ΓΑΔΑ- Του φορτώνουν κακούργημα!

Προκλητικές ήταν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου αλλά και κατά του 14χρονου μαθητή που του φόρτωσαν κακούργημα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε ευθέως ότι δεν πιστεύει καθόλου την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου για την υπόθεση και πως «δεν βάζει νόημα».

Και συνέχισε: «Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα… Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε ακόμα ότι αν ρητορικά μιλώντας, δεχθεί την ανακοίνωση, η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια και ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σπεύδει να υποστηρίξει ότι είναι ψέματα καταγγελίες κατά αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας. Τον Δεκέμβριο του 2019 όταν δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν παρακείμενη κατάληψη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ήταν φαντασιώσεις οι καταγγελίες του σκηνοθέτη για επίθεση και ξύλο από τους αστυνομικούς.

Πηγή: left.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πότε πρόλαβε!- Ο Γεωργιάδης στοχοποίησε και τον 14χρονο που κρατούσαν στη ΓΑΔΑ! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Τέτοιος που είναι και με τέτοια “κ@λοανατροφή” που έχει τι περιμένατε δηλαδή; Προσωπικά θεωρώ ότι ο “οργι-άδειος οχετός” θα μπορούσε αν δεν εκστομιζόταν από “ανθρωπόμορφα πράματα” να αποτελεί τίτλο τιμής για το νεαρό στο ξεκίνημα της ζωής του! Δυστυχώς όμως εκπέμπεται από ένα πολιτικό “φασιστόπραμα” που απ’ όπου και να το πιάσεις βρωμάει!
    Το γεγονός ότι “απελύθη” ο δεκατετράχρονος εγκληματίας – κακούργος από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αποτελεί μια μικρή αλλά εναρκτήρια νίκη για το νεαρό γυμνασιόπαιδο και τους συναγωνιστές του, αλλά και μια τρανταχτή “δυσκοιλιότητα” να κατασκευάσουν στο τετραήμερο της απομόνωσης που κρατούσαν το παιδί τα αποδεικτικά στοιχεία του κακουργήματος που διέπραξε μαζί με τους συμμαθητές του! Κακουργήματος χωρίς στοιχεία βεβαίως – βεβαίως γιατί δεν πρόλαβαν να κατασκευάσουν (π.χ. να γεμίσουν τις τσάντες των παιδιών με μολότοφ, σφυριά, τσεκούρια, κ.τ.λ. που δεν είχαν ή δεν έφεραν τα παιδιά σαν κάποιους άλλους σήμερα βουλευτές του κυβερνώντος – αλλά αυτοί τα είχαν για τους κομμουνιστές οπότε δικαίως πόζαραν με αυτά!!!), τα γνωστά “ασφαλίτικα επιχειρήματα” και στοιχεία!!!
    Το γεγονός ότι κάποια παιδιά κρατήθηκαν χωρίς την αναγνώριση κανενός δικαιώματός τους είναι μια δόση της “δημοκρατίας” που τους υπόσχεται το αστικό κράτος όταν αποφασίσουν να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους και δεν ακολουθούν το παράδειγμα των διαδρομιστών, επαγγελματιών του πολιτικού γλειψίματος και των εξαγορασμένων με βουλεφτιλίκια και αξιώματα συνδικαλισταράδων ή πολιτικών απατεώνων “δήθεν αντιστασιακών” από τα γεννοφάσκια τους και κωλοτούμπηδων που παραγεμίζουν τα κυβερνητικά κόμματα, αξιώματα και τις κοιλιές τους χρόνια τώρα.
    Αλλά που το παράξενο; Οχτώ μήνες χρειάστηκαν γα κάτι αντίστοιχο με τους Χιώτες!
    Υπομονή και εγρήγορση.
    Ας μην ανησυχούν όμως και αν δεν τα καταφέρουν με τα στοιχεία! Στην εισαγγελική έδρα μπορούν ν’ “ανεβάσουν” την κ Αδαμαντία Οικονόμου (ή κάποιον/α ομοϊδεάτισσα – δεν πιστεύω δα πως δεν έχουν άλλον/η;) και να είναι σίγουροι πως θα τους βγάλει πιο λευκούς κι απ’ το σακάκι που φορεί!
    Γιατί και κάτω απ’ τις στολές, και κάτω απ’ τα ασπρόρουχα το φασιστιλίκι δεν κρύβεται!
    Κουράγιο παιδιά μου! Αυτή είναι η “αστική δημοκρατία-δικτατορία” του κ. Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη, Μπογδάνου, Σαμαρά, Μτσοτάκη, Βενιζέλου, Χρυσοχοΐδη, Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Λαγού και λοιπών δημοκρατοφασιστών για την οποία υπερηφανεύονται κιόλας!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί