Ελεύθερη και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο μετά από 12ωρη απολογία για το Μάτι η Ρένα Δούρου

Μετά από “μαραθώνια” υπερδωδεκάωρη απολογία της Ρένας Δούρου για το Μάτι, κρίθηκε ελεύθερη και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής στο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της που είχε καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας είχε υποστηρίξει ότι η ίδια έπραξε το καθήκον της υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Περιφέρεια δεν φέρει ευθύνη για την τραγική κατάληξη της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η Ρένα Δούρου προσήλθε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του ανακριτή Θανάση Μαρνέρη, προκειμένου να απολογηθεί για πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες που τις είχαν αποδοθεί, υπό την ιδιότητα της επικεφαλής της Περιφέρειας, για όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν την φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική, που άφησε πίσω της εκατόμβη νεκρών και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές.

Μετά την εξαντλητική απολογητική διαδικασία που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ελεύθερη τη Ρένα Δούρου

Για την υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι έχει ήδη απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Στον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς, δεν επιβλήθηκε περιοριστικός όρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί