Τα ψέματα τελείωσαν, όπως και η χυδαία προπαγάνδα της κυβέρνησης και των βαστάζων της

«Βαριές ποινές» «έπαιζε» το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Και το κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ποινικό Κώδικα για να πέσουν στα μαλακά οι Χρυσαυγίτες; Ε, αυτή η ευφάνταστατη θεωρία καταναλώθηκε και ό,τι έμεινε έμεινε.

Δείτε επίσης: Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους νεοναζί: 13 χρόνια στον Μιχαλολιάκο και τα ηγετικά στελέχη – Οι ποινές για όλους

Τώρα η μηχανή της κυβερνητικής προπαγάνδας έχει περάσει στο επόμενο θέμα και αναλώνει την ενέργειά της για να πείσει ότι η Τουρκία είναι διεθνώς απομονωμένη και στριμωγμένη στη γωνία χάρη στην πυγμή του Κυρ. Μητσοτάκη.

Περιμένουμε ποιοι τελικά θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή και ποιοι θα πάρουν αναστολή.

Αλλά είμαστε πια ήσυχοι ότι θα υποστούν τις συνέπειες της φασιστικής τους δράσης. Ως ελάχιστη δικαίωση των θυμάτων, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς θα κλείσουν το μίσος τους σε ένα κελί. 

Τα ψέματα τελείωσαν, όπως και η χυδαία προπαγάνδα. Με την ανακοίνωση των ποινών αποδείχθηκε στην πράξη ότι το παραμύθι της αναθεώρησης του Ποινικού Κώδικα στα μέτρα των νεοναζί δεν έχει δράκο. Συνήγοροι της πολιτικής αγωγής επισημαίνουν ότι οι ποινές σε κάποιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα για τους δράστες και συνεργούς των δολοφονικών επιθέσεων, δεν είναι οι αυστηρότερες δυνατές αλλά κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι αποδυναμωμένο το νομικό οπλοστάσιο για την τιμωρία του διευθυντηρίου και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, εξαιτίας των αλχημειών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ποινικό Κώδικα.

Στο μεταξύ όμως μάθαμε και θυμηθήκαμε πολλά, για τα οποία δεν υπήρξε και απάντηση: Για τον Αντώνη Σαμαρά που εμπόδισε την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, για το σχέδιο του Τ. Μπαλτάκου να κάνει η ΝΔ κυβέρνηση με τη Χρυσή Αυγή αν έφευγε από τον συνασπισμό η ΔΗΜΑΡ, για τον Βασίλη Κικίλια που κλήθηκε και δεν κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Για τις «συμπάθειες» κυβερνητικών στελεχών της ΝΔ στους χρυσαυγίτες κλπ.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί