Σε παραλήρημα ο Μπογδάνος!- Δείτε τί ανέβασε στο twitter

Mπορεί ο προοδευτικός κόσμος της χώρας, να πανηγυρίζει για την συνολική καταδίκη των χρυσαυγιτών εγκληματιών και να αναμένει με αγωνία αλλά και εγρήγορση τις ποινές φυλάκισης των νεοναζί “ηγετών”, αλλά κάποιοι που χαριεντίζονταν μαζί τους στα τηλεοπτικά πάνελ φαίνεται πως νιώθουν αμήχανα.

Πώς να εξηγήσει κανείς τις ανιστόρητες και ασυνάρτητες αναρτήσεις του ακροδεξιού βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος “θυμήθηκε” ότι (σαν χθες) δολοφονήθηκε ο μεγάλος επαναστάτης Τσε Γκεβάρα στα βουνά ης Βολιβίας. 

Σε ένα παραληρηματικό tweet του έγραψε o Μπογδάνος:

«Σαν σήμερα πεθαίνει ο σαδιστής, αρχιρατσιστής, ακραία ομοφοβικός και βασανιστής ζώων (αλλά κομμουνιστής, άρα όλα καλά), Τσε. Τα εγκλήματά του εδώ. Γκρεμίστε τα είδωλα. Το pop-idol που φυλάκιζε τους ομοφυλόφιλους, χλεύαζε τους μαύρους και βασάνιζε ζώα»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σε παραλήρημα ο Μπογδάνος!- Δείτε τί ανέβασε στο twitter”

  1. Δήμος Σθένης

    Μην ανησυχείτε παιδιά! Ο βουλευτής αυτοαποκαλούμενος και “φιλόσοφος” ένα χοντρό πατατράκ έχει φάει στη μάπα και του στράβωσε. Με δυο τρεις κατραπακιές ακόμα (που ελπίζω να ΄του δοθούν στη μούρη) θα έρθει πάλι στα ίσα του. Ας περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για τα ελαφρυντικά και τις ποινές! Εκεί είναι που ο ξεφωνημένος θα λαλήσει ολότελα!!! Άντε κι ο ο ΤΣΕ θα του γίνει Έτσέ (που λέμε κι εμείς στην Κρήτη). Ο μέσος δάχτυλος του δεξιού ολόρθος τον περιμένει…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί