Η αλαζονική “απάντηση” της διοικήτριας της ΔΥΠΕ Κρήτης στις νέες αποκαλύψεις για τα “κατορθώματά” της

“Ε, Μαρία, μου έβαλαν όμως ωραία φωτογραφία”!

Πώς απαντά ο διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, στις νέες αποκαλύψεις του Candiadoc για τα “κατορθώματά” της που αυτή τη φορά σχετίζονται με τις παράνομες καρατομήσεις στελεχών που δεν της είναι αρεστά;

Δείτε: Και καρατομήσεις “μη αρεστών” από την διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης! – Με παράνομο τρόπο ξήλωσε τη διευθύντρια Οικονομικού!

Για την αποκάλυψη του Candiadoc ενημερώθηκε χθες νωρίς, πριν φτάσει στο γραφείο της. Και μπαίνοντας λίγο μετά στο κτίριο, απάντησε, απευθυνόμενη στη γραμματέα της:

“Μαρία, μου έβαλαν όμως ωραία φωτογραφία”!

Η “απάντηση” φυσικά συνάδει με την απαξίωση που αντιμετώπισε όλες τις μέχρι σήμερα αποκαλύψεις για τη “δράση” της: προσλήψεις κάθε λογής από το παράθυρο, στο όνομά της πανδημίας, για εξυπηρετήσεις κομματικών και άλλων φίλων, αγνόηση της ανάγκης για στελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας με υγειονομικό προσωπικό, απευθείας αναθέσεις, καρατομήσεις.

Σε όλα αυτά απάντησε μια φορά με αληθινό θράσος, ζητώντας και τα “ρέστα”, ενώ στη συνέχεια αγνόησε κάθε κριτική και αποκάλυψη, ακόμα και όταν ο σύλλογος των εργαζομένων της ΥΠΕ σε εσωτερική αλληλογραφία σημείωσε ότι με τις προσλήψεις που έκανε ουσιαστικά διπλασίασε το προσωπικό της υπηρεσίας, χωρίς όμως να καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες!

Με τον ίδιο “αυτοκρατορικό¨” τρόπο, και στηριζόμενη προφανώς στο ότι σχεδόν το σύνολο των υπόλοιπων μέσων απλά “θριαμβολογεί” για την ίδια, συνεχίζει και να κάνει κατορθώματα και να αγνοεί την κριτική…

Προφανώς αγνοεί και το γνωστό από τη ζωή, ότι δεν είσαι πάντα στα ψηλά…

Δείτε σχετικά:

Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

 Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

ΥΠΕ Κρήτης: Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων € μετά τις μαζικές προσλήψεις από το παράθυρο! (έγγραφα)

“Δεν περιμέναμε, αφού δεν περισσεύει η ντροπή από την ηγεσία του υπουργείου και την κυβέρνηση, να την έδειχνε η κ. Μπορμπουδάκη”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί