Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη χρήση 15 χωματουργικών μηχανημάτων – φορτηγών αυτοκινήτων με στόχο τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου. Οι συμβάσεις, που υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, συνολικού προϋπολογισμού 760.270,04 €, έχουν ως αντικείμενο τον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων του Δήμου Ηρακλείου.

Για την πιο γρήγορη και ευέλικτη εκτέλεση των εργασιών και για την έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, θα δημιουργηθούν τρία συνεργεία. Το κάθε συνεργείο θα έχει στη διάθεση του ένα φορτωτή, ένα εκσκαφέα, ένα grader και ένα φορτηγό 10tn και ένα φορτηγό 20tn.

Ειδικότερα ένα συνεργείο θα αναλάβει τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Τεμένους, της Κοινότητας Βασιλειών, της Κοινότητας Σκαλανίου, της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού και της 4ης Κοινότητας. Ένα άλλο τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Γοργολαΐνη, της 3ης Κοινότητας, της Κοινότητας Βουτών και της Κοινότητας Σταυρακίων. Τέλος άλλο συνεργείο θα αναλάβει τους δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής, της 1ης Κοινότητας, της 2ης Κοινότητας και της Κοινότητας Δαφνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί