Ποδόσφαιρο: Ηττήθηκε και από τη Λιθουανία (2-0) η Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων πάει από το κακό στο χειρότερο. Μετά την πεντάρα από την Κροατία, οι νεαροί διεθνείς μας ηττήθηκαν εκτός έδρας 2-0 από την Λιθουανία, η οποία μέχρι σήμερα στην προκριματική φάση είχε κερδίσει μόνο το Σαν Μαρίνο!

Η Ελπίδων βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από γκολ του Κιζάς (17’), ενώ στην συνέχεια δεν έβγαλε αντίδραση. Ο Τζολάκης έσωσε το 2-0 σε κλασικό τετ-α-τετ με τον Ανίσας στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, όμως στο 66ο λεπτό ο Μεγκελάιτις έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση στην προκριματική φάση του Euro, αφού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται πίσω από την Τσεχία και ισοβαθμεί με την Κροατία που διέλυσε με 10-0 το Σαν Μαρίνο!

Λιθουανία: Κράπικας, Στοκούνας, Σάτκους, Γιανκάουσκας, Ούτκους, Ανταναβίτσιους (78΄ Κρούζικας), Κιζάς (64΄ Μπενεβίτσιους), Σίρβυς, Κλονιούνας, Ανίσας (90΄ Μιλάσιους), Μεγκελάιτις (90΄ Αρμάλας).

Ελλάδα: Τζολάκης, Κατράνης, Νικολάου, Τσιγγάρας, Παπανικολάου (59΄ Χατζηστραβός), Δουβίκας, Μπουζούκης (78΄ Ξενιτίδης), Κωνσταντόπουλος, Γκαργκαλατζίδης (46΄ Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46΄ Βρουσάι), Ουές (59΄ Νάτσος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί