Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας: Οι ναζί στη φυλακή!

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα καλεί τα μέλη και τους φίλους του, κάθε δημοκρατικό πολίτη, στη συγκέντρωση σήμερα έξω από το Εφετείο Αθηνών και σε ανάλογες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για να διατρανώσουμε την ισχυρή βούληση του Ελληνικού Λαού να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα ναζιστικά εγκλήματα.

Ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος πρωτοστάτησε στην Αντίσταση των Λαών της Ευρώπης ενάντια στον φασιστικό Άξονα και κατέβαλε βαρύτατο φόρο αίματος στη διάρκεια της Κατοχής, αξιώνει την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών των εγκλημάτων, που διέπραξε η ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Την παραδειγματική τιμωρία των δραστών των εγκλημάτων και των καθοδηγητών τους.

Επιτέλους, θα πρέπει να αντιληφθούν όσοι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα ότι όσος καιρός κι αν περάσει θα έλθει κάποια στιγμή η ώρα που θα κληθούν να υποστούν τα επίχειρα των πράξεών τους. Αυτό, άλλωστε, είναι και το νόημα του αγώνα μας για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών: να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε στην Ελλάδα η ναζιστική Γερμανία και να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα πρόληψης και αποτροπής της διάπραξης στο μέλλον ανάλογων εγκλημάτων.

Ελπίζουμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων! Σε κάθε περίπτωση, ο Ελληνικός Λαός επαγρυπνεί!

ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί