Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου (φωτο)

“Α. Ξανθός: Ο ΣΥΡΙΖΑ οικοδόμησε με τους κτηνοτρόφους σχέσεις αξιοπρέπειας και όχι πελατειακής εξάρτησης”

πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών Μυλοποτάμου στα Ζωνιανά με ομιλητή τον βουλευτή Ρεθύμνου και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέα Ξανθό.

Ο κ. Α. Ξανθός αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις και στην πανδημία, τόνισε τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τις πολιτικές ευθύνες για τον συνωστισμό στα μαζικά μέσα μεταφοράς, για το υγειονομικά επισφαλές άνοιγμα του τουρισμού και των σχολείων, για την πλημμελή επιτήρηση των κλειστών δομών (γηροκομεία, προνοιακά ιδρύματα, προσφυγικά camps, κλπ) και των μεγάλων εργασιακών χώρων. Γενικότερα για την έλλειψη ενός συνεκτικού και αποτελεσματικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας με αξιοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο κ. Α. Ξανθός αναφέρθηκε στις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας στη γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή και στα προβλήματα ρευστότητας, ανασφάλειας για τη διάθεση των προϊόντων και έλλειψης εργατικών χεριών, που έχει δημιουργήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της διακυβέρνησης του οικοδόμησε με τους κτηνοτρόφους της Κρήτης μια σχέση αξιοπρέπειας, κανονικότητας στις πληρωμές και συνέπειας στις υποχρεώσεις του Κράτους απέναντι τους, χωρίς τις γνωστές πελατειακές εξαρτήσεις του παρελθόντος.

Zoniana_03102020.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί