Κρήτη: Λουκέτο σε επιχείρηση – αθλητικό κέντρο για φορολογικές παραβάσεις

Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες, σε επιχείρηση των Χανίων επεβλήθησαν οι κυρώσεις του αρ. 13Α του Ν.2523/1997, που προβλέπει την άμεση αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48 ώρες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ που κοινοποιείται στην τοπική ΔΟΥ, «η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν ως Αθλητικό Κέντρο, (Γυμναστήριο / Κέντρο σωματικής ευεξίας) με Τμήματα Ρυθμικής, Κλασικού Μπαλέτου, Μοντέρνου & Σύγχρονου Χορού, Hip-Hop, Funky, Tzaz, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, Υδατοσφαίρισης, πολεμικών τεχνών, τένις, Aqua Aerobic, με προγράμματα γυμναστικής & training και ολοήμερη απασχόληση παιδιών, ενώ είχε δηλωθεί ως αθλητικός σύλλογος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων και εφαρμόστηκαν αρχικά τα προαναφερόμενα μέτρα.
Η ανωτέρω επιχείρηση δραστηριοποιείται περιαστικά των Χανίων.»

Υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της ανωτέρω επιχείρησης για 48/ώρες.
Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., για το έτος 2020, βρίσκονται καθημερινά κλιμάκια προληπτικού ελέγχου σε υπηρεσία, για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί