ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Μόνη δικαίωση. Οι ναζί στη φυλακή!

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή:

Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Απαιτούμε  η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καταδικάζοντας με βαριές ποινές τους ναζί – δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Την Τετάρτη είναι μεγάλη μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία και την Ελληνική κοινωνία.

Τα θύματα των ναζί – δολοφόνων των ταγμάτων εφόδου της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής περιμένουν την απονομή δικαιοσύνης από τους φυσικούς δικαστές και την δικαίωση τους. Συνδικαλιστές μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων παρατάξεων, Αιγύπτιοι αλιεργάτες, πρόσφυγες, μετανάστες, αντιφασίστες, προοδευτικοί πολίτες ήταν στο στόχαστρο των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής μέχρι το 2013.

Στο Λασίθι, ζήσαμε τις επιθέσεις σε μετανάστες από συμμορίες φασιστών με άθλιο ποινικό παρελθόν. 

Έπρεπε να δολοφονηθεί ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και το “τάγμα εφόδου της Νίκαιας” για να ξυπνήσει το κράτος και η δικαιοσύνη και να στείλει την Χρυσή Αυγή σε δίκη με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. 

   Τετάρτη 7 Οκτώβρη είναι η μεγάλη μέρα για την Ελληνική δημοκρατία, είναι μέρα δικαιοσύνης και δικαίωσης. Δεν είναι όμως το τέλος αυτού του αγώνα. Το ξερίζωμα του ναζισμού και του ρατσιστικού μίσους από την Ελληνική κοινωνία απαιτεί την εγρήγορση και την συστράτευση όλων των δημοκρατικών πολιτών.

Δεν είναι αθώοι, οι ναζί στη φυλακή.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί