Νέα κατά παραγγελία αθλιότητα από τα γαλάζια Ellinika Hoaxes: Πώς στοχοποιούν Candiadoc, Left και Αυγή!

Σε όλη την Ελλάδα οι καταγγελίες είναι καθημερινές για κλήσεις μαθητών από την ΕΛΑΣ επειδή συμμετέχουν σε καταλήψεις, αλλά τα Ellinika Hoaxes, η γαλάζια σελίδα που ενοχλείται από εκείνους που κάνουν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας και την “αρμοδιότητα” του “χαφιέ του διαδικτύου” για όποιον δεν κάθεται καλά, προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο! Κι ενώ τέτοια επιβεβαιωμένα περιστατικά έχουν αναδειχτεί και αποδειχτεί, τα Hoaxes κάνουν ότι δεν βλέπουν και μάλιστα εγκαλούν, με μια κοινοποίησή τους, το Candiadoc, το left.gr και την Αυγή!

Κι όμως, ακόμα και στην Κρήτη τέτοιες υποθέσεις που έφερε στο φως το Candiadoc, επιβεβαιώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία!

Δείτε: Κρήτη: Αστυνομική έρευνα για μαθητές που μετείχαν σε καταλήψεις!- Δείτε το έγγραφο από άλλες εποχές…

Με εντολή της Εισαγγελίας Χανίων η αστυνομική έρευνα για μαθητές που μετέχουν σε καταλήψεις- Τι απαντά η ΕΛΑΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Ellinika Hoaxes “παίζουν” υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στοχοποιούν τους μη βολικούς των μέσων. Δε στοχοποιείται για πρώτη φορά το Candiadoc.

Δείτε: Τα “Ellinika Ηoaxes” ανέλαβαν να τελειώνουν με όποιον δεν κάθεται καλά στον Μητσοτάκη!- Στόχος τώρα το Candiadoc!

 Ανήθικα πολιτικά παιχνίδια: Τα γαλάζια «Ελληνικά Hoaxes» διαδίδουν fake news για το Candiadoc

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη, γαλάζιων σκοπιμοτήτων, σελίδα προσπαθεί να παραπληρφορήσει για λογαριασμό των “αφεντικών”.

Το θέμα είναι ότι οι καταγγελίες της σκοπιμότητας, όπως αυτή εδώ, λογίζονται και… ποινές στο facebook, πeριορίζοντας έτσι την απήχηση των σελίδων που καταγγέλλονται! Και μάλιστα χωρίς δυνατότητα να αλλάξει αυτό με κάποιο αντίλογο!

Αυτός είναι και ο στόχος των γαλάζιων από τα Ellinika Hoaxes!

Δείτε: Καταργούν κάθε μορφή καλλιτεχνικού μαθήματος από το Λύκειο και το καταγγέλλουν ως …fake news!

Τελικά, τα “fake news” ήταν από τα Ellinika Hoaxes- Η κατάργηση των καλλιτεχνικών από το Λύκειο είναι η αλήθεια

Διαβάστε ακόμη: Αποκαλύπτουμε με αποδείξεις την πρωτοφανή αθλιότητα των «Ellinika Hoaxes» κατά του Documento – Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Έλεγχος ψευδών ειδήσεων ή χειραγώγηση της δημοσιογραφίας;

Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει «αλήθειες» που υπηρετούν τα Ellinika Hoaxes – Οι νέοι «προστάτες» του διαδικτύου

Τα διαβατήρια της εγκυρότητας: Ποιος είναι ο οργανισμός που πιστοποίησε τα ellinika hoaxes

Ποιοι χρηματοδοτούν τα Ellinika Hoaxes;

Ellinika Hoaxes: Οι «σερίφηδες» της ενημέρωσης και η αλά καρτ …διαπόμπευση

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα κατά παραγγελία αθλιότητα από τα γαλάζια Ellinika Hoaxes: Πώς στοχοποιούν Candiadoc, Left και Αυγή!”

  1. CitizenMitsos

    Φάνηκε ξεκάθαρα ότι το Ellinika Hoaxes με το προκάλυμμα του διαφωτιστή που προστατεύει το κοινό από hoaxes περισσότερο ή λιγότερο γνωστά δημιουργεί δικά του hoaxes που καλύπτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί