Κορονοϊός: Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι παίρνει εξιτήριο

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα πάρει εξιτήριο στις 18:30 (τοπική ώρα) από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για τον COVID-19.

Σε tweet του ανέφερε ότι αισθάνεται καλά. “Μην φοβάστε την COVID. Μην τον αφήνετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουν αναπτυχθεί, υπό τη διοίκηση Τραμπ, κάποια πραγματικά εξαιρετικά φάρμακα και γνώση. Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι όταν ήμουν 20 χρονών”, έγραψε.

Σε άλλη ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε στα ΜΜΕ που σχολίασαν τη βόλτα που έκανε το απόγευμα της Κυριακής με αυτοκίνητο για να χαιρετίσει τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του αν και ο ίδιος νοσηλευόταν με κορονοϊό. Όπως επεσήμανε ο Τραμπ “λέγεται ότι τα Μέσα αναστατώθηκαν επειδή πήρα αυτοκίνητο ασφαλείας να ευχαριστήσω τους οπαδούς και υποστηρικτές μου που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο πολλές ώρες, ακόμη και μέρες για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα μου έλεγαν ότι είμαι αγενής!!!”.