Fake news από τον υπουργό του Μητσοτάκη : Με φωτο του 2017 από καταστροφές ακραίων σε σχολείο, προβοκάρει τις καταλήψεις

Είναι γνωστό ότι είναι ένας άνθρωπος ακραίος. Και κάθε “πληροφορία” σκοπιμότητας που διακινεί θα πρέπει να την ελέγχουμε από πολλές πλευρές.

Επίσης είναι γνωστό ότι απεχθάνεται κάθε πρωτοβουλία που αμφισβητεί το καθεστώς και το κόμμα στο οποίο εντάσσεται. Για παράδειγμα, αυτές τις ημέρες των μαθητικών κινητοποιήσεων και των καταλήψεων, έφτασε στο σημείο να απαξιώσει δημόσια εκπρόσωπο των μαθητών αρνούμενος το διάλογο σε τηλεοπτικό παράθυρο.

Δείτε: Ακραίος αυταρχισμός και αλαζονεία από Γεωργιάδη: Αρνήθηκε να μιλήσει με τα “κακομαθημένα” των καταλήψεων! (βίντεο)

Για να προβοκάρει τα “κακομαθημένα”, λοιπόν, σήμερα ανέβασε στα social media φωτογραφίες από καταστροφές σε σχολείο, ισχυριζόμενος ότι “αυτοί είναι οι καταληψίες” και διακηρύσσοντας, “φτάνει με την υποκρισία της Αριστεράς”!

Όμως ο υπουργός του Μητσοτάκη αποδείχτηκε ότι για μια ακόμα φορά διακινεί fake news! Οι φωτογραφίες είναι από καταστροφές που έγιναν σε σχολείο το 2017, από επίθεση ομάδας ακραίως στοιχείων, τότε που ο ίδιος και το σημερινό κόμμα του “δικαιολογούσαν” και υποστήριζαν τέτοιες ενέργειες!

Τότε, στις διακοπές των Χριστουγέννων του 2017, είχαν προκληθεί σοβαρές καταστροφές από την κατάληψη εξωσχολικών στοιχείων στο Λύκειο Μελισσίων.

Την πάτησε ο κύριος υπουργός!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί