Εξιχνιάστηκαν οι δολοφονίες μάνας και κόρης έπειτα από 13 χρόνια

Τους δράστες ενός στυγερού εγκλήματος που είχε συμβεί το 2007 εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. 

Η υπόθεση αφορά στη δολοφονία δύο αλλοδαπών γυναικών –μητέρας και κόρης– ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί στις 6 Ιουλίου του 2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Για τη διερεύνηση του εγκλήματος συστήθηκε ειδική ερευνητική ομάδα. Έπειτα από συνεργασία με τις αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους. Σύμφωνα με όσα είπε ο 54χρονος, το κίνητρο των δολοφονιών ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν οι δράστες με τα θύματα.

Εκδόθηκαν εντάλματα σε βάρος των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εξιχνιάστηκαν οι δολοφονίες μάνας και κόρης έπειτα από 13 χρόνια”

  1. Eleni

    Όμορφα και τακτικά προετοιμάζουν την κοινωνία να δεχτεί την απαλλαγή των δολοφόνων της χρυσής αυγής σε λίγες μέρες. Με τη βοήθεια των αρχών και των εξαγορασμένων μέσων. Πώς γίνεται να εξιχνιάστηκε ειδικά τώρα, μετά από 13 χρόνια; Κάθε μέρα τα ίδια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί