Θετικό στον κορονοϊό το ζεύγος Τραμπ

«Απόψε, εγώ και η Πρώτη Κυρία διαγνωστήκαμε θετικοί στην Covid-19. Ξεκινάμε τη διαδικασία της καραντίνας και της θεραπείας. Θα το περάσουμε μαζί», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, με το γιατρό του να προχωρά σε ανακοινώσεις λίγες ώρες αργότερα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Μελάνια Τραμπ έγραψε: «Όπως πολλοί Αμερικανοί φέτος, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και εγώ παραμένουμε σε καραντίνα στο σπίτι, αφότου διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Νιώθουμε καλά και ανέβαλλα όλες τις επερχόμενες δεσμεύσεις μου. Βεβαιωθείτε ότι μένετε ασφαλείς και όλοι θα το ξεπεράσουμε μαζί».

Νωρίτερα σήμερα, ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας προέβη στην πρώτη ανακοίνωσή του για την κατάσταση της υγείας του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. «Είναι καλά», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ. 

Ο Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» του, πρόσθεσε ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως. Η αμερικανική προεδρία γνωστοποίησε παράλληλα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του Τραμπ στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί. 

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο 74χρονος μεγιστάνας και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν πως έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2. Μια στενή συνεργάτιδα του Τραμπ, η Χόουπ Χιξ, έγινε γνωστό νωρίτερα ότι παρουσιάζει συμπτώματα της Covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί