ΗΠΑ: «Με ήπια συμπτώματα κορονοϊού ο Τραμπ» – Αρνητικοί Μπάρον και Ιβάνκα

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Τραμπ έχει εκδηλώσει ήπια συμπτώματα της Covid-19 κι ενώ τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Ιβάνκα και Μπάρον Τραμπ βγήκαν αρνητικά.

Τα συμπτώματα που εκδήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μοιάζουν με εκείνα του κρυολογήματος, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε αξιωματούχος του Λευκου Οίκου στο Associated Press.

Εδώ και μερικές ώρες, ο Λευκός Οίκος ιχνηλατεί τις επαφές του Αμερικανού προέδρου. «Η ιχνηλάτηση των επαφών βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαντ Ντίρι, εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Στο μεταξύ, τα τεστ της κόρης του προέδρου Τραμπ, Ιβάνκα, του συζύγου της, Τζάρεντ Κούσνερ αλλά και του υιού του με τη Μελάνια Τραμπ, Μπάρον, ήταν αρνητικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Ο Μπάρον ήταν αρνητικός και έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι θα είναι ασφαλής και σε καλή υγεία», ανέφερε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί