Πολάκης: Ντροπή και ξεφτίλα: Πετσοτάισμα… μέρος δεύτερο!

«Όλο το λιβανιστήρι θα το κάνει στάχτη και μπούρμπερη η σκληρή πραγματικότητα της κρίσης και των προβλημάτων που ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να λύσετε !!!»

Δείτε επίσης: Προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα: Νέα «λίστα Πέτσα» με απευθείας αναθέσεις, νομοθετεί η κυβέρνηση!

Για το θέμα του … “κατεπείγοντος” της νέας λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ που έφερε η κυβέρνηση στα μουλωχτά Τετάρτη βράδυ στη Βουλή, σχολιάζει με τον γνωστό του οίστρο ο πρώην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ! Εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας, της τραγικής καταστροφής από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα και τα νησιά του Ιονίου, της κρίσης στα εθνικά θεματα και της πρωτοφανούς ύφεσης στην οικονομία, η κυβέρνηση νομοθετεί νέο δωράκι στα ΜΜΕ για να εξασφαλίσει χρόνο και στήριξη…

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

“ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ, ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ….

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, που συνεχίζεται με «εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των νοσοκομείων «για τη δεύτερη φάση της πανδημίας…(φωτό 3-6)

Η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ (φωτό 1-2) σε νομοσχέδιο για τις φυσικές καταστροφές, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ για να συνεχίζουν τα βοθροκάναλα και τα σάιτ τους να λιβανίζουν το «Μωϋσή»

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ολο το λιβανιστήρι θα το κάνει στάχτη και μπούρμπερη η σκληρή πραγματικότητα της κρίσης και των προβλημάτων που ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να λύσετε !!!”

ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ ,ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ….ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,που συνεχιζεται με «εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των νοσοκομείων «…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 24. September 2020

Πηγή: documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί