Σωκράτης Βαρδάκης: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

Δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη  Βαρδάκη, για την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

“Την εντυπωσιακή της κυβίστηση στο Μακεδονικό ολοκληρώνει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, με την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.    

Μετά τις «μάχες που έδωσε για τη Βόρεια Μακεδονία» για τις οποίες πληροφορηθήκαμε από  τον κ. Ζάεφ, ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να ψηφίσουν θετικά, επικυρώνοντας και τιμώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία για την οποία δίχασαν τους Έλληνες, καλώντας σε συλλαλητήρια και παραληρώντας με εθνικιστικές κορώνες στα κανάλια. 

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κλίμα πόλωσης που είχαν δημιουργήσει πριν από δύο χρόνια. Σημερινοί υπουργοί, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις  περί άσκησης βέτο στην ενταξιακή πορεία της χώρας, αλλά και άρνησης σε οποιαδήποτε επίσκεψη του προέδρου της στη χώρα μας.

Το ελάχιστο που οφείλει ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του είναι όχι μία, αλλά 158 συγγνώμες, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας. Μία συγγνώμη για κάθε «Ναι» που θα ακουστεί στη Βουλή από τους πολέμιους της Συμφωνίας. Συγγνώμη, γιατί απολύτως συνειδητά εξαπάτησαν, δίχασαν και είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί